Hőszigetelés   Hangszigetelés   Térelválasztás   Ajtókárpitozás   

hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA en EN fr FR de DE iw IW it IT ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Öregek az ajtók, ablakok lakásában? Folyamatosan bejön a hideg a nyílásokon? Drága a nyílászárók cseréje?hőszigetelő-függöny-illusztráció

Mi tudunk erre egy jó megoldást, a hőszigetelő függönyt magánszemélyeknek, ami mind az ablakokon, és ajtókon beáramló hideget, és kiáramló meleget megakadályozza, ezáltal a lakás fűtésénél, jóval kevesebb energiát kell felhasználni, így a befektetett összeg, akár 1 fűtési szezon alatt is megtérülhet.

A magánszemélyeknek készülő hőszigetelő függöny, mind az ajtóra, mind az ablakra felszerelhető. Széles szín és anyagválaszték lehetővé teszi azt, hogy illeszkedjen a lakás stílusához, harmonizáljon a berendezéssel.

A hőszigetelés mellett a másik nem elhanyagolható funkciója a hangszigetelésre is. Ha a lakás forgalmas úton vagy utcában van, és már nagyon zavarták a külső zajok, alvásnál akár pihenésnél, a hőszigetelő függöny feltételével a zajszint jelentősen lecsökkenthet.

Hőszigetelő függöny megoldások magánházakba, lakásokba:

  • alacsony költségű, tartós anyagtípusok
  • széles színválaszték, illeszkedik a lakás stílusához
  • ajtóra és ablakra is szerelhető
  • praktikus felfüggesztés a családias környezetbe

Kérjen ajánlatot! >>

 hoszigetelo-fuggony-bejarati-ajtora  hangszigetelő függöny magánszemélyeknek 2
Hőszigetelő függöny bejárati ajtóhoz Ajtópárna - mindkét oldalt szigetel


További hőszigetelő megoldások:

Ablakpárna >>
Ajtópárna >>
Faliszőnyeg >>