Az ablakok közé rakott ablakpárna nemcsak kinn tartja a hideget, de egy szép anyagból készült huzat esztétikailag is sokat dobhat a kopár ablakon. Nem csupán a régi ablakok közé hasznos tenni, hanem az új ablakok alá is kiváló. A nagyobb hidegek idején a terasz- vagy erkélyajtót sem árt ablakpárnával szigetelni.

Ezzel az egyszerű és mégis hatékony megoldással éves szinten, akár több 10.000 Ft-ot is spórolhat, hiszen a meleget bent tartja. A legegyszerűbb, és legolcsóbb módja a huzat elleni védekezésnek az ablakpárna.

ajanlatkeres
szinvalasztas

Geréb tokos kialakításnál az ablak, vagy az ajtó szárnyai közé  textillel bevont- méretre készített- szivacshasábot rakunk. A  korszerű több légkamrás ablakok esetében is jó szolgálatot tesz a belső párkányra helyezett ablakpárna.

Az ablakpárna huzata minden estben levehető, így könnyen tisztítható, mosható. 

Cégünk egyedi  ablakpárna tervezését és kivitelezését is vállalja. Kérjük írja meg elképzeléseit, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére.

Ablakpárna minták:

Ablakpárna méretek

 Keresztmetszet (cm)      Hossz (cm) 
 8 x 10 40
 8 x 10 50
 8 x 10 60 
 8 x 10 70 
 8 x 10 80
 8 x 10 90 
 8 x 10 100 
 8 x 10 110 
 8 x 10 120 
 8 x 10 130 
 8 x 10 140 
 8 x 10 150 

Az ágya közvetlen a fal mellett van, és télen csak úgy süt a hideg róla, miközben aludna?

Falvédővel, faliszőnyeggel segítünk megoldani a gondját. Amikor ágyunk, a kültérrel érintkező falon van, akkor télen a hőérzetünk fokozottan romlik. Ilyenkor jó megoldás a falvédő felrakásaAmennyiben az ágytakaróval megegyező anyagból varrjuk- teljes összhang lesz a végeredmény.

Falvédő, faliszőnyeg tervezésében és teljes kivitelezésében állunk rendelkezésére. Ha gondolja, teljesen egyedi stílusban, gyerekeknek, vagy egyedi hangulatos helyek stílusában is készítünk falvédőt.

Keressen minket elérhetőségeinken >>