Hőszigetelés   Hangszigetelés   Térelválasztás   Ajtókárpitozás   

hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA en EN fr FR de DE iw IW it IT ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

A templom ajtó nyitásakor közvetlen beáramlik a hideg levegő télen? Az Istentisztelet során még felöltözve is érezhető, hogy a padsor aljánál húz a hideg levegő?

Ezekre a problémákra tudunk egy nagyon egyszerű és hatékony megoldást, a hőszigetelő függöny felszerelését egyházaknak, templomokba.

A templomok műemlék jellegű épületek, és itt régen egyáltalán nem is volt fűtés, de ma már elvárható, hogy komfortosan érezzük magunkat az Istentiszteletek alkalmával. A templom alkalomszerű használata miatt, csak helyi fűtést alkalmaznak, mivel ez a célszerű. A templomok nagy belmagassága miatt az állandó fűtésnél a meleg levegő felfelé áramlik, ami leginkább csak a templom tetejét fűtené feleslegesen. A hívők a padsorokban ennek ellenére még felöltözve is fáznának, ezért alkalmazzák a padsoroknál lévő fűtést, de ez csak akkor működik, amikor Istentisztelet van.

Ilyenkor sok ember jön be, és megy ki a mise végén, és hiába a helyi, alkalomszerű fűtés, ha az ajtó nyitogatásával beáramlik folyamatosan a hideg levegő, ezért ajánljuk a hőszigetelő függönyt egyházak részére. A hőszigetelő függöny egyházaknak, a templomban, nem csak akkor hasznos, amikor a hívők ki-be járnak, hanem akkor is, amikor nincs tömeges bejárás, mivel télen, az ajtóréseken húz be a hideg, és ez, az amúgy is részlegesen fűtött templomot folyamatosan hűti. A hőszigetelő függöny templomban felfogja a hideg levegő beáramlását, és ez által egy folyamatos hőszigetelést biztosít. Szeles, téli időben, miséken pedig a padsoroknál lévő helyi fűtésnél még komfortosabb érzetet biztosít a hőszigetelő függöny, mivel csak a meleg levegőt érezzük a lábunknál, a hideg húzását nem, ezért a fűtés is sokkal költséghatékonyabb, és a hőszigetelő függönyre kiadott pénz, hamar megtérül.

A hőszigetelő függöny készítésénél többféle anyagból is választhat, különböző színekből. A hőszigetelő függönyre külön kérés alapján áttetsző fóliából kis ablak is rendelhető.

Egyházak részére a hőszigetelő függöny költséghatékony lehet a plébánián is, ahol például az ablakokra készített függöny a fűtésszámlát lecsökkenti.

Hőszigetelő függöny megoldások templomoknak:

  • extra magas függönyök
  • garantáltan tartós alapanyagok
  • kopásálló szegélyek
  • ipari erősségű, igényes felfüggesztés
  • ablak a hőszigetelő függönyre

Kérjen ajánlatot! >>

Referenciáink:

Hőszigetelő függöny a budapesti Orosz Ortodox Nagyboldogasszony Székesegyház főbejáratára:

budapesti Nagyboldogasszony székseegyház főbejárata Vker