Hőszigetelés   Hangszigetelés   Térelválasztás   Ajtókárpitozás   

hu HU ar AR az AZ zh-CN ZH-CN hr HR cs CS da DA en EN fr FR de DE iw IW it IT ro RO ru RU sr SR sk SK sl SL es ES sv SV tr TR uk UK

Szeretné teljesen kizárni a fényt a szobából? Nyáron szeretne néhány fokkal hűvösebbet a szobába, és télen pedig melegebbet? Válassza a fényzáró, blackout függönyöket széles színválasztékban!

A blackout függöny 100%-ban kizárja a fényt, a textil függönnyel ellentétben. Ez a fényzáró, blackout függöny annyiban különbözik a hagyományos függönyöktől, hogy a két szélső színes szál közé, egy fekete szálat szőnek, így az anyag biztosítani tudja a teljes fénykizárást.

Ezek a fényzáró függöny anyagok a több réteg ellenére is megőrzik finom tapinthatóságukat, lágyságukat. Ugyan olyan jól kezelhetőek, mint a hagyományos függönyök, mosógépben is moshatóak. Különleges tulajdonságaiknak köszönhetően felhasználási területeik is szerteágazóak.

Kiválóan alkalmasak olyan helyekre ahol nincs más árnyékolástechnikai lehetőség, és fontos a tökéletes sötétítés, fénykizárás. Panziók, konferencia termek, szállodák, előadótermek, mozi szobák esetében is teljes értékű megoldást eredményez.

Ha van már dekoranyagunk, és nem szeretnénk újra cserélni, akkor blackout-tal kibélelve megóvhatjuk a nap káros hatásaitól, és evvel a fénykizárást is megoldjuk.

Bemutatótermünkben kiválaszthatja a megfelelő blackout függöny anyagot, vagy küldünk mintát.

Színválasztékunkat itt találja.

fényzáró függöny blackout deep forest csíkos anyagból Fényzáró blackout függöny anyagból készült függöny - Szilva (Damson), Indamintás
   
  <<< Ajánlatkérés >>>