Hőszigetelés   Hangszigetelés   Térelválasztás   Ajtókárpitozás   

Hő és hangszigetelő függönyök készítése lépésekben:

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Egy hő, vagy hangszigetelő függöny árajánlatának elkészítéséhez legtöbbször elég egy fotót küldenie címünkre. Ha mégis kérdések merülnének fel, kollégánk telefonon tisztázza Önnel. Aktuális anyagkínálatunkból  honlapunkon tud választani. A bekért információk alapján el tudjuk készíteni ajánlatunkat. Így megtakaríthatja a kiszállási költséget, (kiszállási díjakat a térképre kattintva nézheti meg - nettó árak! ). Ha mégis szükség van felmérésre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére.

VARRÁS

Hő és hangszigetelő függönyeink dupla rétegben készülnek- műbőrrel, vagy gyöngyvászonnal szegve. Az ehhez szükséges speciális varrógépekkel jól fel van szerelve varrodánk. Az előleg befizetése után, mely a (végösszeg 50 %- a) a megadott határidőre elkészítjük a függönyt. A kialakítással kapcsolatban minden egyedi elképzelést figyelembe tudunk venni.(Pl. a függöny két oldala más-más színű legyen, szegélyek méretének változtatása stb. stb.)

KARNISSZERELÉS

Ha van karnis felszerelve úgy kérjük jelezze annak típusát is. Ha még nincs akkor a függöny súlyának, illetve a helyszín kívánalmainak megfelelően ajánlunk . A megadott méretek alapján vállaljuk a karnisok méretre készítését és felszerelését.

Vidéki megrendelők esetén lehetőség van a függöny és a karnis kipostázására. Félköríves  karnisainkat szétszedhető változatban is készítjük a könnyebb szállíthatóság érdekében. Ekkor szerelési tanáccsal is ellátjuk Tisztelt megrendelőinket, ha szükségük van rá.

A karnisszerelés költségeit mindig elkülönítve közöljük árajánlatunkban. Karnistípusokról a karnisok menüpontban kaphat részletes felvilágosítást.

VASALÁS

A függönyök tisztítása különösen nagy belmagasságú (3-4 m) lakásokban nem könnyű feladat. A probléma már a levétellel kezdődik. A következő eldöntendő kérdés a tisztítás módjának kiválasztása, amihez az anyag összetételét kellene ismernünk. Ha lehet mosni, egy háztartási mosógépbe szinte biztosan nem fog beleférni. Ha sikerült is kimosnunk, és nem ment össze a helytelenül alkalmazott hőmérséklet miatt, jön a vasalás. Ekkor nemcsak az a gond, hogy nincs megfelelő méretű asztal, hanem az eredeti gyártási minőséghez visszavezető vasalási rendszer nem áll rendelkezésünkre.

Ezt a manapság legkorszerűbb technológiát képviseli a varrodánkban található ZOMTEX kétfejes ipari vasaló, aminek fűtött asztallapja van. Itt egyszerre tudunk vasalni 2,80 cm magasságú függönyt, miközben a forró gőzt az asztallapon keresztül leszívjuk. Így a függöny  formatartása megőrizhető, és a textilszálak eredeti helyükre rendeződnek. Még olyan nehezen kezelhető alapanyagoknál is, mint pl. a len ezzel az eljárással teljesen gyűrődésmentessé tehetőek függönyeink.

TISZTÍTÁS MENETE

Időpont egyeztetés. Kollégánk leveszi a függönyöket, megnézi a bevarrt mosási, kezelési utasítást, majd ellenőrzi, hogy van-e sérülés, javítani való a drapérián.

Központunkban megtörténik a függöny összetételének megfelelő tisztítási folyamat.Vasalás.

Megbeszélünk egy időpontot. Amikor kiérkezünk Ön ellenőrzi a tisztítás minőségét, majd felrakjuk a függönyt.

Cégünk egyéb- textillel kapcsolatos tevékenységéről a szolgaltatocentrum.eu  oldalon  kaphat tájékoztatást.